Világviszonylatban is új FLAVONAX és "ÚJJÁSZÜLETÉS" termékek.

A Flavonax termékek és a fekete áfonya, vörös áfonya, fekete szeder, fekete berkenye, kökény, homoktövis lésűrítmény pirosszőlő-héjkivonattal, étrend kiegészítők az ember krónikus relatív antioxidáns-hiányos állapotának megelőzésére és kezelésére valók.

Eddig azonban nem volt ismert egyetlen olyan antioxidáns sem, amely a szervezet minden folyadékterében vagy biomolekulájában jelen lett volna, de olyan sincs, amely mindenféle szabad gyökkel reagálni tudna. Ez teszi szükségessé az antioxidánsok eddig még nem használt kombinációjának multiplex alkalmazását: egyrészről oldékonyság, kötődés és gyökfajtafogó képesség szerint, másrészt az antioxidánsok hatásai szerint egy új kombinációjú multiplex alkalmazását, előnyösen természetes anyagok, növényi kivonatok felhasználásával. Ezek a világviszonylatban is új FLAVONAX és “ÚJJÁSZÜLETÉS” termékek. A termékek összetevői: gyümölcs- és zöldség-színanyagot tartalmazó koncentrátumok: fekete áfonya, fekete szeder, fekete berkenye, bodza, cékla, kékszőlő, homoktövis, hibiscus, homoktövis húsolaj, rhodiola rosea, gyümölcscukor: Ezen összetevőkben lévő "szekunder növényi anyagok", vitaminok és más bioaktív anyagok biológiailag nagyon sokoldalúan működve, mint természetes eredetű antioxidánsok védik a szervezetet az oxidatív szabadgyökök sejtkárosító hatásától, a karrcinogének okozta hatásoktól, és többszörösen is támogatják az immunrendszer munkáját. Fogyasztásukkal egész bensőnket "egészségvédő vegyületek zuhanyával mossuk át". A termékek nagyon fontosak a daganatos betegségek kezelésében is, jótékony hatást gyakorolnak keringési rendszerünkre, illetve segítik a kemoprevenciót, valamint a szerzett DNS-hibák reparációját. A rákot támadó polifenolok, antioxidáns és gyökfogó hatásuk révén fontosak más betegségek megelőzésében és kezelésében is: az érelmeszesedés veszélyét csökkentik, gyulladáscsökkentő, daganat preventív, antiallergén, májvédő, fényvédő hatásúak. Csökkentik a triglicerinszintet, javítják az érfalak rugalmasságát. A kettes tipusú cukorbetegség szövődményeit is csökkentik. A termékek fogyasztásával esélyünk van életünk időtartamának akár egyharmaddal történő meghosszabbítására! A Magyar Szabadgyökkutató Társaság III. Konferenciáján, 2005.október 13-15-én három tudományos közleményben erősítették meg a kutatók (orvosok,biokémikusok) a FLAVONAX 100 termék előnyös tulajdonságait: "idült bélgyulladásos" betegeknél és állatkísérletekben: heredaganat, és máj ischaemia-rperfusio kezelése során.

“Újjászületés”

Homoktövis lésűrítmény + Pirosszőlő-héjkivonattal

A pirosszőlő-héjkivonat áthatol a sejthártyán, s így fejti ki antioxidáns hatását az egész szervezetben. A pirosszőlő-héjkivonat egyaránt tartalmaz vízben és zsírban oldódó komponenseket, sőt egyike azon anyagoknak, amelyek még a vér-agy gáton is képesek átjutni, így megvédik az agysejteket a szabad gyökök roncsoló hatásától. Pirosszőlő-héjkivonat főbb előnyei: csökkentheti a szívinfarktus és a szélütés veszélyét, erősíti a hajszálereket, fokozza a véráramlást. Emiatt a szer igen hatásos a különböző érrendszeri megbetegedésekben, így a visszértágulatban és az érszűkületes lábfájásban. Emellett enyhítheti a cukorbetegség szövődményeként kialakult idegkárosodás tüneteit: a végtagokban érezhető zsibbadó, bizsergő érzést. A szembetegségek megelőzésében is nagy szerepet kaphat. Az időskori vakság két leggyakoribb oka, a sárgafolt sorvadás (makula degeneráció) és a szürke hályog ellen igen gyakran ajánlják. Állítólag még azok számára is hasznos, akik rendszeresen és sokat ülnek a számítógép képernyője előtt, legalábbis erre utalt az a kísérlet, amelynek során a számítógépet sokat használó kísérleti alanyok szemgyulladása és kontrasztlátó képessége jelentősen javult a 60 napon át alkalmazott, napi 300 mg pirosszőlő-héjkivonat hatására. Több orvos szerint rákellenes hatása is van, mert antioxidánsként a PCO-k védenek a sejtek genetikai anyagát érő hatások ellen, amelyek a rák kialakulásában szerepet játszhatnak. További előnyei: a kötőszöveti betegségek, mint például a reumatoid arthritis kezelésére is alkalmas, mivel védi és erősíti a bőrben lévő kollagént, ezért a bőr rugalmasságának erősítését szolgáló kozmetikai szerek is gyakran tartalmazzák a pirosszőlő-héjkivonatot. Ezen kívül használatával különféle allergiás megbetegedések tünetei is enyhíthetők, például a szénanátha.

“Újjászületés”

Homoktövis lésűrítmény

Hatóanyagok: C-, P, E, F vitaminokban, karotinoidokban, makro- és mikroelemekben gazdag homoktövis bogyó fruktózzal. Javallatok: Reformétrend kiegészítőjeként, kúraszerűen fogyasztva különösen hajszolt életmódban, hozzájárul a fizikai és szellemi teljesítőképesség megőrzéséhez, a szervezet ellenálló képességének növeléséhez. Sportolóknak különösen előnyős.

Ellenjavallat: Nincs Adagolás: 1 adag: 2 dl 50 C hőmérlékletű vízben 1 vagy 2 teáskanálnyi mennyiséget oldva, elkeverjük. A 340 gr-os “Újjászületés” Homoktövis lésűrítményből maximum 5 liter homoktövislé készíthető. A 200 gr-os “Újjászületés” Homoktövis lésűrítményből maximum 3 liter homoktövislé készíthető.

EGÉSZSÉGÉRE!

Prof. Dr. Dörnyei József

A FLAVONAX és az " UJJÁSZÜLETÉS" védjegyű fenti termékek megvásárolhatóak a gyógynövény szaküzletekben, a patikákban, továbbá: 1157 Bp. Nyírpalota út.79/c. DR FITOKUP KFT telephelyén (tel./Fax.: 419-9656, 06-30-318 7868.) Vevőszolgálat: 23-524-026, valamint a Homoktövis Mintaboltokban: Bp.XIV. Thököly u. 119, tel: 20-20-47741 Kecskemét, Nyíri út. 2/A. Székesfehérvár, Ady E. u. 5. Százhalombatta, Piactér A/6. tel. 23-358-642 és az interneten: www.homoktovis.com , drfitokup@axelero.hu