MAGYAR RAPSZÓDIA

A magyaros ízvilágot rejto "találmány" egy dombóvári cukrászdában született. Gábor Sándor cukrászmester természetes alapanyagokból, gondos kézi munkával állítja elo. A bonbon aszalt gyümölcsöket - kék szilvát, vadmeggyet, szolot, kajszibarackot - valamint diót, mézet, és almából érlelt pálinkát tartalmaz. A gyümölcsök válogatásának szempontja az volt, hogy magyar legyen. Bevonata a legjobb belga alapanyagból készült természetes csokoládé, kakaóvajjal, vaníliával. A cukrászmester a Magyar rapszódia elnevezésu csokoládét nem csupán édességnek szánta, hanem reprezentatív ajándéknak is. A hungarikumhoz egy mini CD-t mellékel, amelyen a Liszt rapszódia szól Király Csaba zongoramuvész tolmácsolásában. A csomagolás is igényes, a bonbont Liszt-portré díszíti, a kartondoboz színe - a klasszikus zongorához hasonlóan - elefántcsont fehér és ébenfekete. A magyaros jelleget fokozza száz Magyarországról készült fotó is. Sok külföldi diplomata a paprika és a pálinka mellé, Magyar rapszódia bonbont kap vendéglátóitól. Fedezze fel és ízlelje meg Ön is! www.magyarrapszodia.hu